Wihan tulosseuranta ja juoksijoiden näkymä

23.10.2015

Huomenna lauantaina sitten kisataan Wihassa.

Jos tekniikka pelaa, niin tulosten online-seuranta tulee tänne. Huom! ennen kisaa linkin takana on kaikenlaisia random-tuloksia ja vasta kisan alettua klo 9 huomenna linkissä on järkevää dataa. Kokeilemalla sitten selviää minkälaisia näkymiä on tarjolla. ”Online-kierrosajat” on melko tarkka kierroskohtainen seuranta tulosennusteineen. Sitten ”Online-tilanne” on karkeampi kilpailun tilanne. Uusin tilanne toivottavasti päivittyy verkkoon 5-10min välein.

Juoksijoille on oma projektionäyttönsä juoksureitin vieressä heti maaliportin jälkeen. Myös katsojat paikan päällä voivat seurata kilpailun kulkua tästä näytöstä.

Juoksijoiden näyttö on esimerkkinä kuvassa:

• Ensimmäisenä on juoksunumero ja pohjaväri kertoo sarjan (100km=valkoinen, 50km=vihreä, maraton=keltainen, puolimaraton=sininen, nonstop=punainen)
  • Seuraava kenttä on nimi (ei aina mahdu kokonaan, mutta sukunimi on ensin)
  • Juostu kierrosluku kokonaiskierrosmäärään verrattuna (esim. 2/30)
  • Juostu matka kilometreinä
  • Sijoitus omassa sarjassa
  • Keskivauhti tähän saakka
  • Viimeisimmän kierroksen aika
  • Ennustettu loppuaika (jos vauhti on sama kuin viimeisimmällä kierroksella)